• Bewijs voor kwaliteit

  Bewijs voor kwaliteit

  Wanneer een bedrijf stelt dat er kwaliteit wordt geleverd, dan moet dat ook worden gecontroleerd en aangetoond. Vanaf 14 juni 2006 heeft Motivity het certificaat ‘Blik op Werk Keurmerk’. Dit houdt in dat we tenminste jaarlijks worden gecontroleerd op klant- en opdrachtgeverstevredenheid. Onze goede resultaten zijn het bewijs van onze kwaliteit.

  In de jaarlijkse externe audits toetst TÜV Nederland ons op de aandachtsgebieden: doorlooptijden, eindresultaten, kwaliteit en ontwikkeling van de medewerkers, organisatie en tevredenheid. Tot op heden scoorden we op deze aandachtsgebieden steeds positief. Dit betekent dat we zijn ingericht naar de eisen en normen van het kwaliteitskeurmerk Blik op Werk. Lees meer over onze Blik op Werk-certificering.

  Onze resultaten

  De goede resultaten van Motivity zijn volgens ons te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. In onze ogen kunnen kwantitatieve doelen namelijk alleen bereikt worden als er kwaliteit wordt geboden. Bekijk wat onze resultaten zijn bij UWV, gemeenten en in beleidsvraagstukken.

  Tevreden klanten en opdrachtgevers

  Ons managementteam stuurt sterk op kwaliteit. Zo vinden we het heel belangrijk dat klanten en opdrachtgevers tevreden zijn. Daar doen we dan ook regelmatig onderzoek naar. En met de resultaten zorgen we dat onze organisatie steeds in beweging blijft. Een beweging naar nog betere dienstverlening en een nog betere kwaliteit. Bekijk de resultaten van ons meest recente klant- en opdrachtgeverstevredenheidsonderzoek.

  Medewerkers bepalen resultaten

  Medewerkers van een bedrijf bepalen in grote mate de goede dienstverlening en resultaten van een onderneming. Motivity werkt alleen met eigen, goed gekwalificeerd personeel. Mensen die steeds willen blijven bewegen in hun ontwikkeling. Lees meer over de kwaliteit van ons personeel.

   

  Met ondernemerschap ging wens in vervulling

  Met ondernemerschap ging wens in vervulling

  Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

  Lees meer »

  Startersregeling WW-gerechtigden gewijzigd

  Wanneer u vanuit de WW een bedrijf start, kunt u met toestemming van uw werkcoach gebruikmaken van de startersregeling. Deze regeling is per 1 januari 2013 gewijzigd. U ontvangt dan namelijk voor een vaste periode van maximaal 26 weken 29% minder WW-uitkering. U kunt u volledig richten op de start van uw bedrijf en hebt geen sollicitatieplicht.

  Lees meer »
  Bewijs voor kwaliteit

  Bewijs voor kwaliteit

  Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

  Lees meer »