Specialist in ondernemersbegeleiding

Specialist in ondernemersbegeleiding

Motivity B.V. is een adviesbureau gespecialiseerd in de begeleiding van (startende) ondernemers. Ook re-integreren we mensen met een uitkering naar het ondernemerschap. In de twaalf jaar dat we bestaan, zijn we groot geworden door klein te blijven. En door op een persoonlijke manier beweging te brengen in ondernemerschap.

Uitgangspunt van onze dienstverlening is het brengen van beweging, producing movement. Van idee via plan naar een succesvolle onderneming. Maar ook de (aankomende) ondernemer zelf zien we graag bewegen. Daarom dagen we hen uit om doelen te stellen en op eigen wijze te gaan ondernemen. Natuurlijk ondersteund door ons deskundig en praktisch advies. Lees meer over het uitgangspunt van Motivity: Producing Movement.

Twaalf jaar verdienstelijk ondernemersadvies

We zijn groot door klein te zijn. Want met 'slechts' een tiental medewerkers is onze aanpak uiterst persoonlijk. Een van de redenen waarom we één van de betere spelers op de re-integratiemarkt zijn. Inmiddels werken we alweer twaalf jaar voor opdrachtgevers als gemeenten, UWV werkbedrijven, re-integratiebedrijven, verzekeringsmaatschappijen en gevestigde ondernemers. En dat doen we niet onverdienstelijk. Bekijk ons bewijs van kwaliteit maar eens.

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Startersregeling WW-gerechtigden gewijzigd

Wanneer u vanuit de WW een bedrijf start, kunt u met toestemming van uw werkcoach gebruikmaken van de startersregeling. Deze regeling is per 1 januari 2013 gewijzigd. U ontvangt dan namelijk voor een vaste periode van maximaal 26 weken 29% minder WW-uitkering. U kunt u volledig richten op de start van uw bedrijf en hebt geen sollicitatieplicht.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »