Financiële ondersteuning voor ondernemers

Financiële ondersteuning voor ondernemers

Bent u ondernemer en verkeert u tijdelijk in financiële problemen? Dan klopt u logischerwijs eerst aan bij uw bank. Maar er zijn ook andere regelingen die u de ondersteuning kunnen bieden die u nodig heeft. Bijvoorbeeld via Bbz, Microfinanciering of Borgstelling. Motivity kan u helpen de financiële ondersteuning te zoeken die bij u past.

Er zijn voor ondernemers een aantal mogelijkheden om financiële ondersteuning te krijgen. In de eerste plaats moet u natuurlijk bij uw bank informeren. Mocht u bij uw bank geen financiering kunnen krijgen, dan zijn er ook nog andere opties voor financiële hulp:

Starten met lening of borgstelling

Ook voor startende ondernemers zijn er mogelijkheden voor het krijgen van financiële ondersteuning. Lees meer over financiële ondersteuning bij de start van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over financiële ondersteuning? Neem dan even contact met ons op.

Ondernemen is fun & functional

Ondernemen is fun & functional

Brutus Kookt! startte Peter-Paul Janssen in 2008. Hij importeert kookgerelateerde artikelen waarbij hij zich vooral richt op mannen die van koken én gadgets houden.

Lees meer »

Startersregeling WW-gerechtigden gewijzigd

Wanneer u vanuit de WW een bedrijf start, kunt u met toestemming van uw werkcoach gebruikmaken van de startersregeling. Deze regeling is per 1 januari 2013 gewijzigd. U ontvangt dan namelijk voor een vaste periode van maximaal 26 weken 29% minder WW-uitkering. U kunt u volledig richten op de start van uw bedrijf en hebt geen sollicitatieplicht.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »